Terassilaatta & Terassilaatat

Valitse terassilaattavalikoimasta mieleisesi ja lähetä tuotekysely tarvitsemallasi neliömäärällä meille. Lähetämme sinulle pian tämän jälkeen tarjouksen ja hintaerittelyn valitsemistasi terassilaatoista. 

Laadukkaat ja näyttävät terassilaatat kruunaavat kokonaisuuden. Valikoimastamme löytyy eri kokoisia ja näköisiä terassilaattoja, joilla saat mieleisesi ilmeen terassillesi. Korkeatasoiset terassilaatat kestävät hyvin Suomen ankarat sääolosuhteet. Lisäksi terassilaatat on helppo pitää puhtaana, eikä laattojen pinta ole liukas edes sateella. Terassilaattojen pintakuvioteemaksi voit valita joko kiven, puun, betonin tai marmorin haluamassasi värisävyssä. 

Terassilaatta luo ilmeen 

Keraamisilla Marazzin terassilaatoilla sinulla on mahdollisuus luoda kohteeseen tyylillisesti sopiva kokonaisuus. Ikiterassin valttina on ennenkaikkea laatu, helppohoitoisuus ja ulkoasu. Valikoimamme yli kahdestasadasta terassilaatasta löytyy varmasti jokaiseen kohteeseen sopivat terassilaatat. Terassilaattojen pintakuvio kivi, puu, betoni tai marmori sekä useat värisävyt mahdollistavat yksilöllisen ja näyttävän kokonaisuuden toteutuksen. 

Kestävät ja helpot terassilaatat 

Niin Ikiterassin pylväät, teräsrunko kuin Marazzi terassilaatat ovat kestäviä ja korkealaatuisia. Olemme halunneet suunnitella innovatiivisen rakenteen, joka on kulutusta kestävä ja sopii mahdollisimman moneen eri käyttökohteeseen. Koska keraamiset terassilaatat täyttävät julkisille tiloille asetetut liukkaudenestovaatimukset, soveltuvat terassilaatat niin omakotitalojen pihoille, uima-altaiden ympärille kuin julkisiin tiloihin. 

Ikiterasseissa käytettävät Marazzi terassilaatat tulevat Italiasta, jossa niitä on valmistettu ja kehitetty jo vuodesta 1935. Terassilaatat ovat valmistettu ympäristöstandardien mukaisesti ja niille on lisäksi myönnetty arvostettu LEED-sertifikaatti. 

Ikiterassin huolto ja kunnossapito on yksinkertaista. Terassilaattojen pesu onnistuu helpoiten painepesurilla. Kemiallisia pesuaineita ei siis tarvita. Keraamiset terassilaatat eivät myöskään vaadi vuosittaista pintakäsittelyä toisin kuin muut terassimateriaalit kuten puu. Ikiterassin terassilaatat ovat irrotettavissa ja toimivat näin huoltoluukkuina, jos terassipylväitä täytyy säätää tai huoltaa. 

Tutustu laajaan terassilaattojen valikoimaan ja valitse mieleisesi! Voit myös sopia tapaamisen kanssamme esittelytiloihimme ja autamme sinua niin terassilaattojen valinnassa kuin kokonaisuuden suunnittelussa. 

Miksi ikiterassi

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.