Pihalaatat

Laadukkaat ja näyttävät pihalaatat kruunaavat unelmiesi terassin

Ikiterasseissa käytettävät Marazzi pihalaatat ovat äärimmäisen kestäviä ja korkealaatuisia. Valikoimastamme löytyy eri kokoisia ja näköisiä pihalaattoja, joilla saat terassi- ja pihakokonaisuudesta mieleisesi. Korkeatasoiset pihalaatat on suunniteltu kestämään Suomen ankaria sääolosuhteita. Lisäksi pihalaatat on helppo pitää puhtaana, eikä laattojen pinta tule liukkaaksi edes sateella. Tutustu Ikiterassin pihalaattoihin ja niiden ominaisuuksiin alta!

Keraamiset Marazzin pihalaatat

Ikiterasseissa käytettävät Marazzi pihalaatat tulevat Italiasta, jossa niitä on valmistettu ja kehitetty jo vuodesta 1935. Pihalaatat on valmistettu ympäristöstandardien mukaisesti ja niille on lisäksi myönnetty arvostettu LEED-sertifikaatti. Marazzin pihalaattojen parhaita puolia ovat ennen kaikkea niiden laatu, helppohoitoisuus ja ulkoasu. Valikoimastamme löytyy yli 200 erilaista pihalaattaa, jotka soveltuvat niin omakotitalojen pihoille, uima-altaiden ympärille kuin julkisiin tiloihin. Marazzi pihalaatat täyttävät julkisille tiloille asetetut liukkaudenestovaatimukset.

Pihalaattojen hoito on tehty äärimmäisen helpoksi

Ikiterassin huolto ja kunnossapito on yksinkertaista. Pihalaattojen pesu onnistuu helposti painepesurilla, eikä kemiallisia pesuaineita tarvita. Keraamiset pihalaatat eivät myöskään vaadi vuosittaista pintakäsittelyä toisin kuin muut terassimateriaalit, kuten puu. Jokainen Ikiterassin pihalaatta on myös irrotettavissa ja toimii näin huoltoluukkuina, jos terassin rakenteita täytyy säätää tai huoltaa.

Kestävä kokonaisuus

Ikiterassin Marazzi pihalaatat ovat äärimmäisen kestäviä ja korkealaatuisia. Pihalaattojen ominaisuudet ovat huippuunsa hiotut, eikä tyylistä tingitä! Upea terassi luodaan ajattomilla, miljööseen sopivilla pihalaatoilla. Lopputulos on takuulla kaunis ja ainutlaatuinen, valitsit sitten minkä pintakuvioinnin tahansa. Voit valita vaaleaa, tummempaa, neutraalia tai koristeellista juuri sinun pihasi tunnelman mukaan. Autamme mielellämme pihalaatoituksen suunnittelussa ja sommittelussa!

Toimittamamme pihalaatat sopivat kaikenlaisiin koteihin ja ympäristöihin.

Laattojen koko voidaan valita niin, että ne sopivat täydellisesti terassin kokoon ja muotoon. Tilaaminen on helppoa: valitse vain laajasta pihalaattojen valikoimastamme mieleisesi ja lähetä kysely tarvitsemallasi neliömäärällä meille. Me palaamme sinulle pian tarjouksen ja hintaerittelyn kanssa!

Laaja valikoima erilaisia pihalaattoja

Kattava valikoimamme sisältää yli 200 omaleimaista pihalaattaa, joten jokaiseen kohteeseen löytyy takuulla sopivat pihalaatat. Voit valita laattojen pintakuvioksi kiven, puun, betonin tai marmorin. Useat eri värisävyt mahdollistavat, että kokonaisuudesta tulee näyttävä ja yksilöllinen. Tutustu laajaan pihalaattojen valikoimaan ja valitse mieleisesi! Voit myös sopia tapaamisen kanssamme esittelytiloihimme, jolloin pääset tutustumaan pihalaattoihin tarkemmin asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella.