Vastuullinen terassi helppohoitoisuutta arvostavalle

Kestävä ja tyylikäs Ikiterassi on luotu sinulle, joka haluat käyttää aikasi terassistasi nauttimiseen, etkä sen huoltamiseen. Valitsemalla Ikiterassin teet myös vastuullisen valinnan, sillä järjestelmän ympäristökuormitus on minimoitu.

Neljä syytä valita Ikiterassi

Kestävä

Kymmeniä vuosia kestävä Ikiterassi on suunniteltu Suomen vaihteleviin sääoloihin, jotta sinun ei tarvitse huolehtia lumen ja jään aiheuttamista tuhoista terassillesi. Terassille päätynyt vesi valuu pois laattojen välisistä kapeista raoista, minkä vuoksi laatat eivät jäädy, irtoile tai ole liukkaita talven pakkasillakaan.

Helppohoitoinen

Ikiterassi on vaivaton asentaa, eikä se vaadi jatkuvaa öjyämistä tai muita hintavia huoltotoimenpiteitä. Terassin jokainen laatta toimii tarvittaessa myös huoltoluukkuna, esimerkiksi tilapäisten sähkö- tai vesivetojen asentamista varten. Terassin pesu hoituu helposti ja vaivattomasti painepesurilla.

Tyylikäs

Ikiterassin pintamateriaalina käytettävät keraamiset Marazzi-laatat ovat tyylikkäitä ja ajattomia. Valittavanasi on lähes 200 erilaista laattaa neljässä eri kategoriassa: kivi, puu, betoni ja marmori. Italiassa vuodesta 1935 valmistetut Marazzi-laatat on hiottu huippuunsa niin ulkonäöltään kuin toiminnallisuudeltaankin.

Ekologinen

Ikiterassin materiaaleina käytetään ympäristösertifioituja laattoja ja täysin kierrätysmateriaalista valmistettuja pylväitä.

Lisäksi Ikiterassin pitkä elinikä tekee siitä entistä vastuullisemman valinnan. Panosta nyt ja nauti loppuikäsi.