Ikiterassi on kestävä ratkaisu​

Ikiterassi on suunniteltu kestämään Suomen karuja sääolosuhteita tyylistä tinkimättä. Kestävyys perustuu innovatiiviseen, muotosuojattuun rakenteeseen. Järjestelmä koostuu vain kolmesta tarkoin valitusta elementistä: säädettävistä pylväistä, teräsrungosta ja keraamisista Marazzi-laatoista.

Älykäs järjestelmä

Säädettävät pylväät

Säädettävät pylväät on valmistettu 100 %:sti kierrätetystä muovista. Niiden avulla terassin korkeuden voi säätää millilleen sopivaksi, mikä takaa suoran ja tasaisen lopputuloksen.

Teräsrunko

Yli 30 cm korkeisissa terasseissa käytetään magnesiumgalvanoidusta teräksestä valmistettua runkoa. Laattoja ei liimata, vaan ne asennetaan kelluvina teräsrungolle.

Keraamiset laatat

Terassin pintana toimivat italialaiset LEED-ympäristösertifioidut Marazzi-laatat, jotka täyttävät korkeimmat liukkaudenestovaatimukset ja kestävät käytössä vuosia. Jokainen laatta toimii myös tarvittaessa huoltoluukkuna.

Lähes 200 laattaa valittavanasi

Ikiterassissa käytettävät Marazzi-laatat on suunniteltu vaativaan ulkokäyttöön ja ne kestävät erinomaisesti Suomen karut sääolosuhteet. Ympäristöstandardien mukaan valmistetuille laatoille on myönnetty arvostettu LEED-sertifikaatti.
Näyttävä Marazzi-laattavalikoima on jaettu neljään eri pintakuvioteemaan: kivi, puu, marmori ja betoni.
Valittavanasi on lähes 200 uniikkia vaihtoehtoa, joista pääset valitsemaan omaan tyyliisi sopivan terassilaatan.
Marazzi-laattoja on valmistettu Italiassa vuodesta 1935 ja nykyään Marazzi on yksi maailman johtavista  keraamisten laattojen valmistajista. Klikkaa laattakatalogiin ja inspiroidu.