Kustannustehokas valinta

Laskimme suuntaa-antavat kustannukset kolmelle eri terassivaihtoehdolle. Hinnat ovat arvioituja keskiarvoja. Ikiterassin kestävyys, pitkäikäisyys, vähäiset huoltovaatimukset ja helppohoitoisuus tekevät siitä kaikista kustannustehokkaimman vaihtoehdon.

Ikiterassi

140–220 €/m2 (Parvekkeet)

200-320 €/m2  (Terassit)

sis .asennuksen

Puu-/komposiittiterassi

120–240 €/m2 (sis. asennuksen)

Kiviterassi betonipohjalla

180-350 €/m2 (sis. asennuksen)

Tilausehdot

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % Vähimmäistilausmäärä on 12 m2. Laskutamme  tilauksen yhteydessä 50 % tilauksen loppusummasta ja loput 50 % toimituksen jälkeen. 

Toimitusehdot

Varastotuotteiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Toimitusajat lasketaan siitä päivämäärästä, jolloin tilaus on tehty ja vahvistettu.

Kuljetus

Laatat toimitetaan työmaalle takanostolaitteella.
Rahtikustannukset veloitetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Suunnittelupalvelu

Piirrämme erillistilauksena 3D-suunnittelukuvan terassista . Projektin toteutuessa vähennämme syntyneen kustannuksen tilauksen loppusummasta.

Käyttöehdot

Käyttöehdot katsotaan hyväksytyiksi, kun ennakkomaksu on maksettu. Laskemme toimitusajan alkaneeksi ajankohdasta, jolloin ennakkomaksu on vastaanotettu ja varaus kirjataan tehtaalle..

 

Mikäli tilaus perutaan ennakkomaksun maksamisen jälkeen, ennakkomaksua ei palauteta. Asiakkaan tulee tarkastaa lähetys 24 tunnin sisällä toimituksesta. Tämän jälkeen kuljetukseen liittyviä reklamaatioita ei hyväksytä.

 

Emme valmistajan myöntämän takuun lisäksi ota muuta vastuuta laatoista (kestävyys, vanheneminen, värimuutokset, rikkoutuneet kulmat, värivaihtelut, tahrat jne.) sen jälkeen, kun laatat on asennettu. Emme myöskään ota vastuuta asiakkaan itse suorittaman tai asiakkaan itse hankkiman asentajan asennuksen yhteydessä tapahtuneista virheistä tai asiakkaan vääristä värivalinnoista, mikäli toimitettu tavara vastaa tilattua värikoodia.

 

Emme missään olosuhteissa ota mitään taloudellista vastuuta, joka ylittää kauppahinnan. Suosittelemme aina 10 %:n laatoitusvaraa.

Vastuuvapauslauseke

Kaikki näiltä verkkosivuilta löytyvät ohjeet ja tekniset tiedot ovat ohjeellisia.  Ikiterassi Oy ei ole vastuussa asiakkaan valitsemien ulkopuolisten asentajien ammattitaidosta, asennusympäristöstä, sääolosuhteista tai muusta vastaavista tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa rakennettuun lopputulokseen.

Muotosuoja

Ikiterassi-järjestelmä on muotosuojattu ja sen
patenttirekisterinumero on 293 467 5937

© Ikiterassi 2020